e-Παλμοί

ΠΡΟΣ

Τα Μέλη όλων των Σερραϊκών Συλλόγων που

εδρεύουν στην Αττική ως και προς όλους τους

Σερραίους και Μακεδόνες που διαμένουν στην

ημεδαπή ή αλλοδαπή

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Ενας από τους βασικούς σκοπούς του προγράμματος δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας, είναι και η μέσω της ιστοσελίδας και στην ενότητα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ δημιουργία ειδικών στηλών, στις οποίες θα καταχωρούνται αγγελίες που θα αφορούν ζήτηση εργασίας σε οποιοδήποτε τομέα και αντίστοιχα την προσφορά εργασίας από τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες φυσικά ή νομικά πρόσωπα και εταιρείες οιασδήποτε μορφής.

Στις δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης που διερχόμαστε τα αισθήματα, αλληλεγγύης, αλληλογνωριμίας και αλληλοβοηθείας, αναπτύσσονται αυθόρμητα  στον  εναγγαλισμό του κοινωνικού ιστού που θα εξυπηρετήσει αμοιβαία όλους για την επίλυση των σχετικών οικονομικών και εργασιακών προβλημάτων, δείχνοντας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, την ένδειξη ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους μας.

Οι Σερραίοι που ανήκουν σε οποιαδήποτε από τις άνω επαγγελματικές κατηγορίες,  αλλά και οι Μακεδόνες που διαμένουν στην Αθήνα και έχουν ανάγκη από εργατικό ή επαγγελματικό προσωπικό, επιβάλλεται για τους ανωτέρω λόγους να στελεχώνουν το προσωπικό δυναμικό τους με Σερραίους που έχουν ανάγκη να εργασθούν, πρέπει να επικοινωνούν με την Ομοσπονδία, στέλνοντας  ηλεκτρονικά τις αγγελίες τους στα εξής email. :  Του Προέδρου κ. Αριστείδη Δράγιου « Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. », του Γενικού Γραμματέα κ. Νικολάου Χατζηβασιλειάδη « Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. » και της Ομοσμπονδίας « Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. » ώστε να προωθούνται για το ανέβασμα στην ιστοσελίδα.

Αντίστοιχα όσοι επιθυμούν και θέλουν να ζητήσουν εργασία, να απευθύνονται με τον ίδιο τρόπο στην Ομοσπονδία και να γνωστοποιούν τα προσόντα, το είδος της εργασίας και τον τομέα που θέλουν να απασχοληθούν, στέλνοντας και αυτοί ηλεκτρονικά τις αγγελίες τους στα παραπάνω email.

Οι αγγελίες θα προωθούνται στην ιστοσελίδα και θα καταχωρούνται στην αντίστοιχη στήλη στην ενότητα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ.

Με αυτόν τον τρόπο και τον δίαυλο αυτό επικοινωνίας, θα ανοίξει ένα άλλο κεφάλαιο ανάπτυξης, σχέσεων αλληλεγγύης και αλληλοβοηθείας για να επιβεβαιώσουμε και την λαϊκή θυμοσοφία «παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο».

Μόνο που σήμερα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αφού η νέα γενιά διαθέτει αξιόλογα προσόντα, τα οποία μπορούν, στους νέους και ανεξάντλητους ορίζοντες, να αξιοποιηθούν για το καλό όλων.

Καλούμαστε στην έκκληση και στο μήνυμα αυτό, να ανταποκριθούμε όλοι, ώστε να βάλουμε το λιθαράκι μας στο οικοδόμημα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ» που προσπαθούμε να κτίσουμε τώρα.

Εφ’ όσον υπάρξει από την επικοινωνία αυτή αίσιο τέλος, οι ενδιαφερόμενοι κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, μπορούν και δεν υποχρεούνται να ενισχύσουν την Ομοσπονδία καταθέτοντας στην στήλη οικονομικής ενίσχυσης  οποιοδήποτε ποσό.

Με αγάπη και εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                     Ο Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας      

           tzifra.dragios                           tzifra.xatzivasiliadis

Αριστείδης Δράγιος Νικόλαος                 Χατζηβασιλειάδης

        Συμβολαιογράφος                          Συν/χος Δημοσίου